news__ formulari1__ galerija1 __biznis1__ caska1__ oglasnaTabla1

ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА ЧАШКА


Горанчо Пановски

 

АДРЕСА: 

Градоначалник на Општина Чашка
ул. “Илинденска” 8 1413 Чашка
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ:

Дата на раѓање:  03.12.1970, Велес

ОБРАЗОВАНИЕ: 

Магистер по Правни науки

РАБОТНО ИСКУСТВО:

Во периодот 1991-1996 година работи како новинар и уредник во телевизија ТЕРА од Битола, додека од 1996-1999 година е Директор на Маркетинг во Телевизија ТЕРА.
Од 1999 до 2003 година е директор на претставништвото на МАТ во Берлин.
Од 2004 година е сопственик на текстилна фабрика во Прилеп.
Има поминато голем број на семинари и стручни обуки од областа на новинарството, производство и менаџмент.
Во минатото активно се бавел со фудбал, а во период и професионално настапувал на ФК "Борец" од Велес.
Градоначалник на општина Чашка од 2009 година до денес


 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner