news__ formulari1__ galerija1 __biznis1__ caska1__ oglasnaTabla1

Поради изведување на реконструкција на среднонапонскиот вод без напојување со електрична енергија ќе бидат населените места Дреново, Долно Јаболчиште и Горно Јаболчиште на 19.09.2017 (Вторник) во период од 09.30 до 15.30 часот.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner