news__ formulari1__ galerija1 __biznis1__ caska1__ oglasnaTabla1

Поради изведување на реконструктивни зафати на среднонапонскиот вод Чашка, без напојување со електрична енергија на 09.10.2017 (Понеделник) ќе бидат населените места Лисиче, Горно Врановци, Дреново, Долно Јаболчиште, Горно Јаболчиште во период од 09.00 до 15.00 часот.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner