news__ formulari1__ galerija1 __biznis1__ caska1__ oglasnaTabla1

Почитувани жители/родители на Општина Чашка.

Општина Чашка Ве известува дека во најскоро време во Општина Чашка, поточно во Населба Чашка ќе отпочне со работа Детска градинка за деца на возраст од 3-6 години.

Поради ограничениот број на деца кои можат да бидат згрижени во градинката се молат родителите кои имаат интерес за престој на нивните деца да се пријават во Општина Чашка или на телефонскиот број 076/426-832 веднаш.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner