news__ formulari1__ galerija1 __biznis1__ caska1__ oglasnaTabla1

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува сите земјоделски стопанства дека поднесувањето на барањата за финансиска поддршка во земјоделството е во тек и ќе трае до 15 септември 2017 година.

Во овој период се поднесуваат барања за растително и сточарско производство,за корисници кои се упишани во Единствениот регистар на земјоделски стопанства.

Овозможено е барањата да се поднесуваат по електорнски пат, самостојно од страна на барателите со пристапување на системот преку веб страната www.ipardpa.gov.mk со избор на делот „Директни плаќања е- барање“.

За сите детални информации посетете ја веб страната www.ipardpa.gov.mk.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner