news__ formulari1__ galerija1 __biznis1__ caska1__ oglasnaTabla1

Во општина Чашка во изминативе денови се одвиваат тековни активности за крпење на ударните дупки.Екипите на "Македонија Пат" поставија ладна маса асфалтен слој на најоштетениот дел на влезот во Населба Чашка, кон село Богомила и продолжија со крпење на дупките од село Голозинци до село Лисиче.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner