news__ formulari1__ galerija1 __biznis1__ caska1__ oglasnaTabla1

Завршија градежните активности на бетонирање на улица во село Горно Врановци, во должина од 180 метри и ширина 3 метри. Бетонирањето на оваа улица доаѓа како резултат на изјаснување на граѓаните на она што нив им е приоритет, а локалната самоуправа го извршува. Реализацијата на овој проект ги подобрува условите за живот на жителите од село Горно Врановци.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner