news__ formulari1__ galerija1 __biznis1__ caska1__ oglasnaTabla1

Ве известуваме дека поради технички зафати на ЕВН Кец Велес на среднонапонскиот вод,без напојување со електрична енергија на 05.07.2017 год. и 07.07.2017 год. ќе бидат населените места село Дреново, село Долно Јаболчиште и село Горно Јаболчиште, во период од 09.00 до 14.30 часот.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner