news__ formulari1__ galerija1 __biznis1__ caska1__ oglasnaTabla1

Општинската организација на Сојузот на борците на НОАВМ Велес во соработка со Општина Чашка, ООУ„Тодор Јанев“ од Населба Чашка достојно го одбележаа денот, 74 години од формирањето на Осмата МНОУБ во село Отиштино.

Делегациите положија цвеќе и со културно- историска програма од ООУ„ Тодор Јанев“ за миг се потсетиме на  минатото, на историјата, а денес да владее ...

 

разумот кај сите.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner